dilluns, 30 d’agost del 2010

4ª DESFRENADA... MÉS CORRIOLS !!!

Si fa 15 dies ens van treure una pancarta informativa de la 4ª Desfrenada... avui em trobat a faltar l'altre... està clar que algún energúmeno ens la té jugada, en fi, ara ja no en posarem cap més... ja no en tenim, o sigui que ja pot anar a putejar a algú altre. Amén.

En fí, al que anavem: aquí teniu el penúltim video de la 4ªDesfrenada (corriol molt xulo del circuit llarg) gas a fondo !


divendres, 27 d’agost del 2010

UNA PETITA PERLA DE LA DESFRENADA

Aquest cap de setmana acabo vacances. M'en vaig 3 dies a l'Escala de campo i playa, bé, més aviat plaia. Tenía d'anar-hi en bici però m'ha fotut mandra, així que aquest matí m'he fet 20 km. molt xulos per la zona de Sant Ferriol i feina feta. Avui no feia tanta calor i el pedalar ha estat agradable, tot i que he sortit a 2/4 11, es ben be que aquests homes del temps tenen algún cargol fora de puestu...
Us deixo amb una petita perla de la 4ª Desfrenada, per cert, el pi caigut ja està tret i es pot baixar a tot drap !





dijous, 26 d’agost del 2010

LA CALOR M'HA TRINXAT EL DIA...

Si, si, rieu...ja sé que algun malalt a anat a pedalar... jo no. Hi mira que ho he probat...tinc clar que el millor en aquets dies es esperar a les 7 de la tarda quan baixa el sol... al matí a primera hora s'està molt bé al llit (sobretot si estàs de vacances com jo) i a les 9 del matí ja es couen ous pels camins...però he anat a la piscina i s'hi estava tant bé que m'ha fotut mandra, allà he trobat en Pere "massafressa" i m'ha  fet un petit relat de la seva experiència en solitari a la Transpirinenca, un 10!
Ahir vaig anar al Gamper i per tant no vaig pedalar, avui tampoc...o sigui que demà... peti qui peti! 
El pirineu és molt curiós, he recuperat un video que m'ha refrescat la tarda... esquiant a la Masella. El que és curiós és que el Maig del 2008 vam pujar per aquesta mateixa pista  (plat petit fent café a tot tai) amb la bici i el carro amb 15 kg quan vam anar de Besalú a Sort !


Avui he acabat de recuperar el rocòdrom que tinc a casa i que portava oblidat 2 ó 3 anys, a veure si em poso les piles a casa quan em faci mandra sortir... de fet, un cop acabat ja em començaven a suar les mans pensant en fer algún "don simon" amb algun skalador, pink floyd de fons i a petar-se els dits! demà mateix li fotré un tiento...ja tinc el magnesi a punt ! A més, tinc ganes de recuperar una activitat que si bé només vaig fer un dia trobo molt interessant: 1 hora de bici i tot seguit 20 minuts de rocòdrom, una duatló "BikeClimb"


dimarts, 24 d’agost del 2010

4ª DESFRENADA AMB BIKERS ILUSTRES

Avui el circuit de la Desfrenada a passat una prova important:  En Marc "aire lliure", en Jep Fàbrega i en Quim eren els bikers ilustres (conillets d'indies per valorar el circuit), dels Desfrenats erem en Serrano, en Willis "un biker de pagés", la Lidia i un servidor. Hem sortit tranquils però alegres i crec que els camins de Palera, que si bé son trencacames han agradat a tothom. El final ja era conegut per a tots i per tant la pujada a l'antena del Lluert Negre i la Tribana ens ha deixat diriem bé, ben trixats, a mí almenys, sort que el ritme amb en Jep era perfecte per a tots dos. Abans però, en Willis, la Lidia i en Serrano han tirat cap a Can Traver i s'han perdut la Tribana (en Willis necessitava fer la cervessa...cony de bici !), i abans també (a la trialera del video de la crònica anterior) he tingut quatre paraules amb una pedra amb el resultat esperat: llantasso i reventon. Crec que de pedaleo 2:40 hores.
En Marc tira com un cohet...encara busca la pujada que li he dit que molts la farien a peu... remunta com un llepí, imagineu-vos: a xafat el plat gros! si, si, aquell que només poses per quedar bé abans d'arribar a la meta.
La marxa es farà entre 2.30 i 3 hores, encara que algun cabroncete baixarà de les 2 hores... però tindrà d'apretar les dents i mirar de no deixar-les en alguna trialera...
En Gerard ha fet campana, una llàstima perque crec haguessim fet un trio amb en Fàbrega (cadascú amb la seva eina) per pujar la Tribana.
Bé, aquí teniu un altre video de la 4ª Desfrenada.... en vindràn més els propers dies.





Per cert, hem parlat amb en Picó per encarregar el temps per la Diada, els honoraris els de sempre, però ens ha garantit sol i bona temperatura durant la cursa. 

Notícia de darrera hora: L'Eruk "el marquès de ca n'Homs" i el  "Presi" Mañas estàn apunt (demà) d'acabar la volta al Mont Blanc en Btt als Alps francesos. M'acaben de trucar (estaven a prop de les Houches), diuen que van xops d'aigua, que hi farem, però amb ànims d'acabar la volta. Felicitats !!!

dimecres, 18 d’agost del 2010

4ª DESFRENADA

Hola Companys !
A partir d'ara i fins al setembre, PETITDRU us donarà les darreres notícies de la 4ª DESFRENADA. Per començar un video d'un sector del circuit. No us el perdeu ! Són aquell parell d'energúmenos que anaven a tot tai amb la desbrossadora.




Espero us hagi agradat, els de la zona, ja l'heu reconegut, per la resta de btteros veniu per la Diada a disfrutar-lo !  És un sender que passa pel circuit llarg i també pel curt, molt ràpid, divertit i sense perill de trencar-se la crisma. Com heu vist la qualitat de la càmera no te res a veure amb els videos de PETITDRU, no hi ha com tenir quartos !!!

Per cert, l'any passat ens van treure les pancartes informatives de la 3ª Desfrenada  juntament amb les pancartes de BESALÚ MEDIEVAL. Un pagés les va trovar dins un contenidor d'escombraries a Queixàs i  va trucar a l'Ajuntament i les vam recuperar. Dons bé, aquest any ja ens n'han tret una, que val una pasta! Semble ser que hi ha algún energúmeno que li emprenya que a Besalú es facin activitats, només dir-li que si disfruta tocant la gaita, que la cremi, millor no saber qui és el músic.

dilluns, 16 d’agost del 2010

SUMANT COLLS DE BRUC...

Avui tenia 1 horeta i he fet territori lato, o sigui, un coll de bruc per can costa i trialera de l'ametller. Portava la càmera, però em faltava una guilla al davant per tenir una millor perspectiva... 

del Sagrat Cor al collet de la serra en temps real:




 i aquí teniu la trialera de l'ametller també a temps real del collet de les tres pedres a la cadena de l'ametller:


Quam tingui calés compraré una càmera com cal...

diumenge, 15 d’agost del 2010

DESBROSSANT LA DESFRENADA


Quan vam descobrir que posant gasolina a la desbrossadora, a part de molta fressa, tallava a tot tai, es va acabar anar a osties amb les bardisses...

Avui em canviat la bici pel podai i la desbrossadora. Em anat a netejar el darrer tram que ens quedava de la Desfrenada. Ayats, Serrano, Albertí, Mañas i un servidor. La primera dificultat ha estat arribar el més aprop possible del tram a netejar, hem caminat mitja hora aproximadament i carregats com ases, sobretot en Mañas i l'Albertí que s'han encaparrat a portar ells dos les dues desbrossadores, jo la volia dur, però m'he tingut de conformar amb l'estassabarders, que hi farem. 
Bona feina ! ja tenim els circuits quasi, quasi apunt !!! 


                                            enc, enc, enc, enc !!!!



Trobareu més fotos i cròniques a la secció LA DESFRENADA d'aquest bloc.

divendres, 13 d’agost del 2010

PISTA MOLLA.... A FER CAMES

La pista està força molla i em feia mandra rentar-la després.... tenia una hora i he fet el piju per l'asfalt: Beuda i Maià de Montcal per carretera. He bloquejat la forquilla i la suspensió, inflat a tope les rodes i plat de diumenge fins el trencant de la Quera on he posat el mig per no fondre les piles. El dia ha estat macu i la temperatura excelent. Un cop a Maià he anat a buscar la carretera no fos cas que s'embrutés l'eina. Total: 19 km i 45 minuts (25 km/h de mitja) ja em feig buscant una bici de corredor... només em faltava això !
Això sí he arribat amb unes cames com pedres, i no e macu ? A veure si demà em decideixo i m'enfango.

Unes quantes fotos del Petit Tibet de l'any passat


dimecres, 11 d’agost del 2010

RECORDANT LEH

Estic trist...molt trist. Després de veure les imatges de la ciutat de Leh i de tota la vall de l'Indus a la zona del Ladakh, no queda altre que està xafadot. La setmana passada va començar al Pakistan, on també em va colpir veure les imatges de Gilgit i sobretot  d'Skardu on vaig fer d'ajudant del metge de l'expedició "Baltistan 93" fent cures varies als seus habitants i allunat 3 dies d'un hospital (això en bones condicions) , a Peshawar on, ja mai més podré fer el Te a la casa del "Fiend's Met Guesthouse"completament arrasada per les inundacions. Ara les inundacions han creuat la frontera del nort de l'India i de moment hi han 170 morts al Ladakh i un miler de desapareguts, ahir buscant per internet vaig enterar-me que dos ciclistes que pedalaven per la zona, crec que propers a Lamayuru van perdre la vida. Si sumen la noia alpinista que han donat per morta, podrien ser tres els espanyols morts al Ladakh. No sóc creient, però he resat Ommanipadmehum a dalt el Sagrat Cor i he creuat els dits perque s'acabi el monsó.


                 Un carrer de la ciutat de Leh després de les inundacions


                                          Destrosses a la ciutat de LEH

                                            Nova Delhi

                                   El transport a Delhi en els darrers dies...

diumenge, 8 d’agost del 2010

SANT FERRIOL

Avui ha estat un gran dia, si senyor ! Hem pujat amb els nens a Sant Ferriol, ens ha acompanyat "la cunyada" i un cop a dalt, les "nenes" han pujat amb cotxe amb el dinar: carn a la brasa, amanida... un lujo, però s'han descuidat la CERVESA ! Hem anat a caçar llenya i ens hem atipat. Després del café em desmontat i a la baixada la "cunyada" ens ha regalat aquesta cançó: "el cuplé de Sant Ferriol"


Canta molt bé, però lo de pedalar s'ho tindrà de currar una mica més... eh broma, sense anar mai en bici a pujat com una campiona.
Un 10 pels nens i per en Pep, i com no: un 10 per la cunyada, a veure si la torno a enredar un altre dia. Les nenes un 5 justet... collons de cervessa ! bé quan escric això el sobrexidor ja bessa de cervesa.... un 10 nenes!
Resum: 16 km (hem pujat en 1:30 hores) Tinguent en compte les bicis de 24 dels nens, i l'edat: 8 anys, ah! i la pàjara que li agafat a "la cunyada" al revolt d'abans de l'alzina, està molt i molt bé.


Versió youtube del famós "cuplé de Sant Ferriol"

divendres, 6 d’agost del 2010

LA BICI FA FRESSA

Ahir al vespre vaig anar a fer un coll de Bruc, us prometo que aquest any el faré amb els ulls tapats...ja riureu ! Vaig fer una mitja de 15,5 de casa a casa (44 minuts) anava refet com un ginjol amb la música a tot drap i quan he vist que sonava "Hotel California" al revolt de 360º de la font del Ginebre, m'he dit, collons, normalment sonava a la paiella de sota...  foto gas i plat gros als dos "reposos" que hi ha i gas a l'eina. La fressa de la bici però, és problemàtica, va de collons, però és d'aquelles freses que dius: qualsevol moment passa alguna cosa... Arribant a Besalú vaig trobar en Willis que venia de pedalar amb la Lidia i en  Serrano, el mal parit ja tenia una cervessa als dits...
Aquest matí he fet 25 km de tranquis: Gircós, Mas Perer, Coll de Jou, Sant Domingo, trialera de Lligordà, El Sunyer i cap a casa. La fressa continúa... a veure que passa... potser que fa massa dies que no la rento i engrasso com cal. Demà ho faré, de fet, des de la marxa de Vilaür que no l´he rentat, i això fa molts quilòmetres. Diumenge, si no hi res de nou a Sant Ferriol amb en Jan i la Laura... a veure si la convenço que pugi pedalant, si no, portarà les grielles al cotxe.


                             Trialera del Sagrat Cor al Collet de la Serra

dimarts, 3 d’agost del 2010

DESFRENADA I ESCALADA

La darrera setmana de Juliol: 3 colls de Bruc i la Desfrenada i el diumenge: escalada a Beuda. Podeu veure-ho a les noves seccions que ampliat del blog: Escalada a Beuda (ja NO està prohibit), a Roca Pastora (prohibit, a més , ens han robat les xapes) i el Gra de Fajol (també està prohibit) Som així a aquest país, s'ha de prohibir tot. Primer l'excusa d'un ocell (que quan l'enganxi quedarà plumat), després els propietaris (mal informats i amenaçats per l'admistració) i per acabar-ho d'adobar l'incompetència de les federacions que només es preocupen de la competició i de remenar quartos. Tot això, evidenment, és el que em passa pel cervell, la realitat és una altre, i probablement més difícil de pair. Collons, m'he desfogat !
Tornant a les dues rodes (qualsevol dia prohibiran anar en bici pel roce de la coberta) avui he pujat a Sant Domingo i corriols de palera fins el viaducte, llavors he pujat fins a l'ametller per agafar el torrent de Castilla, que feia temps que no hi anava. Total 11 km. molt complerts per fer en 45 minuts de divetit btt.

                                                                       Can Barraca