diumenge, 19 de juny del 2011

DIUMENGE, 26 DE JUNY: XIV MONTCAL BIKE

Avui ha estat un dia molt complert i intens. El matí he anat amb el meu fill Jan de 9 anys a fer el 5è Road Book. Ha estat molt divertit: 16 km entretinguts on destacaba la pujada del "carbonet" (jo li dic "cabronet") i la trialera de Can Met Riu que ja vam fer servir l'any passat per la Desfrenada. Hem sortit els primers i la nostre sorpresa ha estat que ningú ens ha adelantat, i com que tothom ha fet la curta hem arribat primers, el nen flipava...però jo més encara. A la tarda tocaba anar a veure un possible camí per la 5ª Desfrenada, i , collons amb el caminet ! la "creme de la creme" i "hasta aquí puedo leer" Amb la tontería de buscar camins hem fet més de 1000 metres de desnivell, 36 km i hem atrevessat el Fluvià cinc vegades i sense barca! Però a lo que anava, diumenge 26 de Juny tots a Maià de Montcal a fer la XIV Montcal Bike, els companys de Pedal Maià, s'hauràn currat, com cada any, un circuit magnífic, aquest any amb tres recorreguts per a tots els gustos i nivells. Els que hi heu anat ja ho sabeu tot això, però si algú no hi anat, cregueu-me: aneu-hi que val la pena !
Ens veiem a Maià !
més info aquí

diumenge, 5 de juny del 2011

TRAMUNBIKE, BTT EN ESTAT PUR !

Ja feia dos mesos que estavem apuntats... i és que la Tramun no és només una pedalada, crec que és la pedalada de les pedalades. Btt en estat pur ! Afrontar una marxa de 66 km, 2300 metres positius, 2600 metres negatius i amb 47 quilòmetres de corriol, gran part a peu i arrossegant la bici només té un premi: acabar. Aquest any a més, entre la pluja i el fang la dificultat a estat destacable. Tres caigudes més una que m'ha evitat un membre de l'organització: gràcies company ! un blau a la cama, però sense conseqüències, bé, he perdut el Polar CS200 (que val una pasta) hi he trencat la bossa del sillín que l'he portada aguantada amb brides: gràcies Eruk i Presi !
Sortida neutralitzada de la gasolinera de Les Preses al trencant de Xenacs. Hem pujat els 5km d'asfalt fins l'àrea recreativa i hem començat a passejar la bici per la carena. descensos molt xulos i tècnics amb algún tram perillós per les pedres molles... més avall el fang ha fet de les seves. Hem aprofitat 6 dels 8 avituallaments amb parades tècniques de 2 o 3 minuts i fins i tot hem passat la Carxet a mitja ruta: un 10 a l'organització. Abans de sortir em trobat en Climent i en Cesc que crec han fet molt bon paper, nosaltres erem l'Eruk, el Presi i un servidor, i tot s'ha de dir: m'he posat hasta el cul de clambuterol abans de sortir i en ruta... i he arribat força trinxat... sens dubte el més petat de tots però ha valgut la pena. Aquest any no hem creuat el Ter abans de l'arribada, no m'estranya, amb anys sense pluja l'aigua ja t'arriba a la caixa d'eines... Abans d'arribar el Presi em volia estirar però els bessons feien rapel entre el genoll i el turmell, o sigui que anar fent. Una bona dutxa, botifarra i a fardar de la samarreta de la Tramun... te l'has de currar molt. 
Felicitats als companys de Fornells per fer-nos gaudir d'un Btt autèntic i diferent a la resta de marxes i un 10 a tota l'organització.
Hem sortit a 2/4 de 9 i hem arribat a 2/4 de 4... o sigui que feu números !

Força Tramun's !!