dimarts, 8 de juny del 2010

EL MONTCAL

Avui amb l'Indiu hem anat a investigar un xic...ell ja tenia una referència i amb el GPS, una mica de sort i... chapeau !
Hem sortit de Besalú direcció Beuda fins a Lligordà per la carretera (hem sortit a 3/4 de 8 del vespre) agafem la pista de l'abocador... quina pudor ! llàstima que anabem justos de temps i no hem passat pel bosc.
A dalt l'abocador cap a la Tribana i de la Tribana pugem fins el cim del Montcal. Collons ! curt però no t'encantis ! Uns pocs metres de buscar la millor opció i finalment trobem el camí que ja habia fet el diumenge en l'indiu mañas i l'albertí. Un descens bastant tècnic i que cal repassar bastant per fer-lo divertit... però el camí promet i et permet creuar del LLuert Negre a Selvanera per la muntanya.
Curt, però intens. De moment, un camí per coleccionistes, però si s'arregla potser un camí divertit, poc ràpid, tècnic i 100% ciclable.

A veure si algú el troba...

1 comentari:

  1. hola sóc en Marc, el camí que has fet, el tenim pendent de netejar (Pedal Maià), és molt xulo, estic d'acord amb tú que és te que netejar i treballar la sortida...El principi és una mica perdedor...
    Ara de totes maneres anem un xic liats amb la Montcal bike.
    El final de la Montcal bike, passara antena i tribana...pero baixarem per pista.
    El que també tenim ganes de fer, és un corriol que baixi directa per la cara de Maià, directe al poble.

    ResponElimina