dilluns, 9 d’abril del 2012

BTT SANT JORDI DESVALLS, paradís de corriols ciclables!

L'any passat no vaig poguer assistir-hi i fa dos anys em va agradar tant, que tenia de repetir. Sensacional companys. Molts de corriols, bon ambient i marxa ràpida i molt divertida. Vaig pedalar la llarga amb en Quim Pujiula i ens va anar molt bé, bon ritme i bona entesa a l'hora de pedalar, un pelet per sota, però vaig aguantar bé la mitja. Vam parar només al primer avituallament (sense baixar de la bici) i gasss a fondu ! Corriols molt xulos i ràpids i allà on hi tenia d'haber dificultat trobabes algú de l'organització per ajudar-te a carregar la bici i un muntatge per travessar un rec realment molt currat i divertit aquí
Vam tenir un petit incident a l'hora de creuar el Ter pel pont de fusta a la presa, el paio del davant es va fotre una òstia considerable al final del pont, en Quim frena i cau a terra i jo al darrera també... estava moll i va ser tocar el frenu i a terra. Encara tinc un blau al cul i la veritat, avui he anat a pedalar i me n'he resentit. A 3 km de l'arribada mes o menys en Quim reventa, estavem en "tierra de nadie", ningú a davant i ningú al darrera... va ser un arreclu de revetón lent... la cuberta no volia sortir, l'aire no volia entrar.... va Quim que ens atrapen !!! però gass i gass i encara vam tornar a adelantar algún biker. Bona cursa i bon pedalar Quim !
Al final han sortit 37 km a 17,3 km/h (2:15 hores)
Avui he anat a fer 30 km amb la híbrida que em preparo per el Marathon de los Monegros, una Cannondale (del meu fill) amb cubertes Swalbe de 1.75 i la veritat molt i molt bé... va com un tiru! He pedalat per asfalt, pista, corriols i aigua i ho aguanta tot, una mica de control extre en el descens, però si allà no hi ha fang, crec que aniré bé.
Per cert, el primer diumenge de Juny torna la marxa de les marxes, per mesells i amants del peligru: arriba la TRAMUN !
Jo, ja m'entreno a la pujada a Xenacs almenys un cop per setmana per agafar fondu... gasssssssssssss!




Sant Jordi Desvalls, les teves fotos aquí

2 comentaris:

  1. Si es el mateix pont de l'any passat, jo també m'hi vaig deixar mitja cadera !!!!!
    Ens veiem demà a reunió.

    ResponElimina
  2. Molt bona Marxa, vaig disfrutar de valent. Pel què fa el pinxaso, tenia una rajada a la camara de 2cm. Salut i a continuar entrenant.

    ResponElimina