dimecres, 19 de setembre del 2012

objectiu: Rocacorba - el Mont

Arriba la tardor, una època perfecte per pedalar abans no arribi el fred. Puges de collons i t'abrigues quan baixes. L'altre dia amb en Gerard vam anar al Mont, estreno amb la flaca, ja era hora, em va agradar molt i crec que empalmar amb Rocacorba pot sortir una ruta "pata negre" Vaig arribar a la conclusió que és més dur Rocacorba que el Mont, però d'un pal semblant. Com quasi tothom, sóc home de reptes i ara el que tinc entre cella i cella és pujar a Rocacorba i al Mont al mateix dia. El meu dubte és que pujar primer si Rocacorba o bé El Mont... d'entrada crec que el millor és anar a Banyoles pujar Rocacorba i pujar al Mont per Cabanelles, de totes maneres la que més m'atrau és pujar primer al Mont per Beuda,baixar per Cabanelles i cap a Crespià... com ho veieu ?


4 comentaris:

  1. Ets boig ???
    ....
    sí!!

    Jo veig més clar pujar primer a Rocacorba... així esterem més aprop de casa, per si de cas...

    ResponElimina
  2. Ja veig que no pares, je je...Igual com en Gerard, penso que seria millor Primer pujar a Rocacorba i després pujar el Mont per Maià. Hauré d'entrenar de valent, bufff. Salut

    ResponElimina
  3. Ei! Bon repte, jo ho vaig fer l'any passat sortint de Figueres i fent primer Rocacorba i després el Mont per Cabanelles.
    Aquí pots veure les dades del Garmin de la sortida, per fer-te'n una idea: http://www.xuminu.blogspot.com.es/2011/08/seguimos-luchando.html

    Salut i sort!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies! m'anima el que he vist i en tinc moltes ganes! gràcies per la teva crònica de la desfrenada, anima molt llegir relats com el teu.
      salut!

      Elimina