divendres, 12 d’octubre del 2012

WERTgonyós

...Els nens aprenen el cara al sol, amb la camisa vieja (estem en crisis) deu avemaries i catorze crec en un deu (un, només un de deu... almenys el tindrem identificat) i el català queda abolit per cutre, separatista i contagiós de virus independentista i altres arguments democràtics no aptes per assolir la una grande y libre deseada por todos los españoles, defensores de la patria unica indivisible, amén. Arriba españa, si, si, arriba !...arriba la sanchez camacho (semble que s'ha triat els cognoms...) per representar la cataluña auténtica y real de la "ñ", quina ràbia que fa...
Quin mal són he tingut!!! però cuidao!: tanques, bazocas y otros intringulis bélicos ens apunten... som una diana, però ens convenen aquests polítics espanyols, incults i idiotes, ens convenen per aconsegir el nostre objectiu. No oblidem però que el nostre enemic és l'Estat Espanyol, en cap cas Espanya.
......Catalunya és declara Estat propi, independència, o país normal (tan se val) comencen les obres del túnel que ha de comunicar Espanya amb Europa, fa un grapat de km. i passa per sota l'Aneto... l'Asnar és el nou director de Salvame Deluxe, en Rajoy fa de xòfer de la Merkel i el barça guanya la lliga espanyola, deunostre senyor es declara independentista i por lu tant la gent de l'españa profunda deixa d'anar a missa, l'exèrcit español declara la guerra a Andorra, pas previ a envair Catalunya per la Tor de Querol...però mentrestant els cossos de la Generalitat: mossos, bombers, sanitaris i altres individus públics saquegen el Banco de España, el museo del prado i el santiago bernabéu deixant cendra al seu pas... Obama posa pau, però no troba petroli enlloc, finalment la Merkel despatxa al xòfer i agafa la TEISA, el cobrador de la Teisa és en Mas, que li regala el bitllet a canvi d'anar cap a Europa.
No patiu, he pres bolets tòxics i se m'en va la pinça !!!
Senyor Wert, estàs molt verd per ser tant madur... gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada