diumenge, 13 de juny del 2010

MELIANTA

Hola q tal ?
Avui tocava Melianta... cap allà. S'han currat una marxa de collons, com sempre. 30 km, q al final han estat 28 (en el meu comptequilòmetres...) molt ràpids, però molt trencacames. He sortit a tot drap per no quedar cardat i m'ha anat bé. Al km 10 ó 12 ja tenia en Mañas agafat com una llagasta i quan ha pogut, en una baixada m'ha arrencat les calcamaníes. Al primer avituallament ens hem parat a pispar una taronja i al primer revolt m'ha caigut a terra i, au ! a menjar barretes del Lidl. He anat sol un bon troç intentant arreplegar el meu company i de sobte, maillot de banyoles, casc specialitzed... adelanto en Molas i tot seguit el meu company em crida, el tenia a darrera... però si era davant meu ! q collons, s´ha perdut i ara va a roda. Total 1:40 hores tant com donaven les cames...
Botifarra, dutxa i cervesseta. Hi Habia en Met Fañanàs d'espiker, he parlat amb ell i hem recordat el viatge que vam fer junts el 93 al Pakistan, quin personatge ! genial com sempre, tot un crack, però dels bons.
En fí, molt b, vicidebici, una gran marxa !
Si tot va bé diumenge cap a Maià, q no ens passi res... de ràpida: res de res.

salut!


en Met, el rei del mambo !

2 comentaris:

  1. Més val que ens preparem que aquest any els de Maià van a buscar el festival de les rampes a les pujades finals. Preparar la furgo amb tot el material extraesportiu (per no dir drogues) que sinó els desfrenats podem tenir moltes baixes.

    ResponElimina
  2. Lato,per travessar el Junyell s'ha de vaixar un tros de la bici abans i despres de travessar,total deuen ser uns 200 o 300 metres.

    ResponElimina