dilluns, 26 de juliol del 2010

OBJECTIU: EL PUIGMAL EN BTT

La primera vegada que vaig anar al Puigmal devia tenir 16 anys, ha plogut molt...encara no existia internet !!! En aquella època hi anava a peu, més tard amb esquís i fa tres o quatre anys i vam anar en bici, però sen's va fer tard i vam arribar al peu de la muntanya. El Juliol de 2008 vam aconseguir pujar-hi i lo més important: baixar des del mateix cim pedalant fins a Planoles: un descens llarguíssim, ràpid, tècnic (però ciclable) Per un btetero com jo que vé de la muntanya estar allà dalt amb bici va ser la òstia. En fi... hi hem de tornar-hi. S`han de superar 1700 metres de desnivell entre Planoles (1700 m) i el cim del Puigmal (2911 m) en tant sols 29 km. Només has d'arrossegar la bici a la piràmide final (uns 30 minuts) tot i que hi han trams molt drets.
La zona és bellíssima i només cal escollir un bon dia meteorològicament parlant, per anar-hi. Sortir aviat al matí per poder dinar a Ca l'Anna de Ventolà, per exemple.
A veure si algú s'engresca, és un repte molt macu. Aquest Agost s'ha de trobar un diumenge, si algú l'interessa que proposi data. Aquí teniu el llibre de ruta

1 comentari:

  1. Lato cabro,aquesta si que vindre si podem combinar que jo no treballi!!

    ResponElimina