dimecres, 18 d’agost del 2010

4ª DESFRENADA

Hola Companys !
A partir d'ara i fins al setembre, PETITDRU us donarà les darreres notícies de la 4ª DESFRENADA. Per començar un video d'un sector del circuit. No us el perdeu ! Són aquell parell d'energúmenos que anaven a tot tai amb la desbrossadora.




Espero us hagi agradat, els de la zona, ja l'heu reconegut, per la resta de btteros veniu per la Diada a disfrutar-lo !  És un sender que passa pel circuit llarg i també pel curt, molt ràpid, divertit i sense perill de trencar-se la crisma. Com heu vist la qualitat de la càmera no te res a veure amb els videos de PETITDRU, no hi ha com tenir quartos !!!

Per cert, l'any passat ens van treure les pancartes informatives de la 3ª Desfrenada  juntament amb les pancartes de BESALÚ MEDIEVAL. Un pagés les va trovar dins un contenidor d'escombraries a Queixàs i  va trucar a l'Ajuntament i les vam recuperar. Dons bé, aquest any ja ens n'han tret una, que val una pasta! Semble ser que hi ha algún energúmeno que li emprenya que a Besalú es facin activitats, només dir-li que si disfruta tocant la gaita, que la cremi, millor no saber qui és el músic.

1 comentari:

  1. Podeu estar molt tranquils, el circuit que heu montat els desfrenats, és xulisim!!
    La gent que vingui apart de trobar un preu ecònomic (cosa que amb el panorama que hi ha s'agraeix)trobarà una marxa collonuda, divertida i ciclable, cosa molt important ja que els bikers no ens agrada gaire patejar, cosa que ultimament per mala sort està de moda.

    Ja hem passar el telf. d'en Picó que per la Montcal bike no es va portar bé...jejeje

    Molta sort!!

    ResponElimina