diumenge, 8 d’agost del 2010

SANT FERRIOL

Avui ha estat un gran dia, si senyor ! Hem pujat amb els nens a Sant Ferriol, ens ha acompanyat "la cunyada" i un cop a dalt, les "nenes" han pujat amb cotxe amb el dinar: carn a la brasa, amanida... un lujo, però s'han descuidat la CERVESA ! Hem anat a caçar llenya i ens hem atipat. Després del café em desmontat i a la baixada la "cunyada" ens ha regalat aquesta cançó: "el cuplé de Sant Ferriol"


Canta molt bé, però lo de pedalar s'ho tindrà de currar una mica més... eh broma, sense anar mai en bici a pujat com una campiona.
Un 10 pels nens i per en Pep, i com no: un 10 per la cunyada, a veure si la torno a enredar un altre dia. Les nenes un 5 justet... collons de cervessa ! bé quan escric això el sobrexidor ja bessa de cervesa.... un 10 nenes!
Resum: 16 km (hem pujat en 1:30 hores) Tinguent en compte les bicis de 24 dels nens, i l'edat: 8 anys, ah! i la pàjara que li agafat a "la cunyada" al revolt d'abans de l'alzina, està molt i molt bé.


Versió youtube del famós "cuplé de Sant Ferriol"

2 comentaris:

  1. Jo quant arribo a dalt quasi no puc respirar, i ella canta !!!

    ResponElimina
  2. ay! cunyat, cunyat... ja sabia jo que això no quedaria en la intimitat familiar... :) Tot i que prefereixo sortir cantant que no quan em vaig quedar amb el cul al terra al primer revolt i em vas xutar amb plàtanus.
    Ah! Gerard, no pateixis, que cantava només a la baixada que a la pujada vaig arribar a veure a San Pedro!.
    Gràcies cunyat per ensenyarme els misteris de l'exercici anaeròbic!!!

    ResponElimina