dilluns, 12 de setembre del 2011

5ª DESFRENADA... L'ENDEMÀ

Ahir no vaig poder participar, és el que passa quan ets un dels més de 50 voluntaris de l'organitazació, però...
avui he flipat com un nen petit amb la Nintendo nova! Ja havia fet el circuit llarg de la desfrenada en diverses ocasions: buscant camins, estassant, amb vehicle i un parell de cops pedalant, però mai l'havia fet amb els camins nets d'erijols i romagueres. He sortit a les 9 del matí i m'he dit, depen de com estigui a basses de bet (primer avituallament d'ahir) faré la curta o la llarga, per si de cas he pujat a coll de Bruc sense apretar massa. Quan he vist el camí abans d'arribar al primer avituallament m'he escalfat, estava tant xulo, fresat i ben parit que he fotut gas a la burra i cap a la llarga. Llavors m'he dit, de passo potser treuras alguna cinta que hagi quedat més amagada i de paso verificar que no hi ha cap bici estimbada ni cap cadàver a la trialera de cugulera. Quatre peus i el salt a peu evidenment (per cert, la llosa tenia raó en Mañas i s'ha de passar pel mig, gràcies nen) He travessat el riu com un llam i quan em quedaven 3 metres per arribar a l'urilla flipava tant d'aconseguir travessar el riu pedalant que m'he futut tot llarg a dins el riu (el telèfon a sobreviscut de miracle gràcies a un secador de cabells quan he arribat a casa) La pujada al Guilar... eterna, he posat el plat petit al primer tram dret i tot seguit a la paella que s'ajau un xic he canviat i gas. Un cop a la trialera he estat a punt de fotre'm de llorus a la xicane, he posat un peu i he encarat bé la bici i n'ha fent. El circuit està net de cintes a excepció de la trialera del Guilar que ja es netejarà aquesta setmana, cap bici estimbada, cap bidó, he recollit 2 gels i res més, ah! i cap cadàver.
Temps: 2: 27 hores
En Marc Olivet de Pedal Maià, primer classificat de la volta curta, quan va arribar em va dir: estic fos... collons! no m'estranya, 22 km en 1:01, una màquina !

3 comentaris:

  1. Gracies per la feina ben feta!!!!, varem gaudir de un bon dia de Btt, l any que be no hi faltarem!!!!
    Salut i vosaltres si sous una maquines!!!.
    Cuan tingueu la clasificacio feu sapiguer, gracies de nou

    ResponElimina
  2. Jajaja, que bona, la crònica post desfrenada!!! M'he pogut imaginar la nata al riu i tot!! Jajaja. Felicitats per l'organització i la diada d'ahir. Va ser una canya en tots els sentits.
    L'any que ve altre cop, si ens hi voleu!!!

    Salut!

    ResponElimina
  3. gràcies a vosaltres per fer-ho possible

    ResponElimina