dijous, 24 de novembre del 2011

PEPEPO... cuidao! torna el de los hilitos del Prestige

Fa dies que pedalo una mica zoombi, després de les eleccions i del resultat, ja esperat evidenment, vaig una mica zoombi amb la bici, és que em fa por despertar i veure la realitat de cop. He estat buscant respostes i trobo tant evident el que ha passat... però s'em fa extrany que els assessors que tenen els polítics del pepe siguin tant inteligents i els del pesoe tant curts de gambals. S'em fa extrany que una idea tan maca, pel meu entendre polític evidenment,  resulti tant mal gestionada i vagi directe a l'abisme. Crec que els assessors de campanya del pesoe són del pepe sense cap mena de dubte. Perdoneu, però algú ho habia de dir !!
Ens esperen moments difícils, i més ara que tenen l'excusa de que ho han trobat tot trinxat, que segur que sí, o sigui, que em fotré a pedalar com si res i ja arribaràn moments millors. He buscat notícies relacionades amb el ciclisme i el pepe, i a banda que l'alcalde de Madrid pedala, quasi tot són notícies negatives pel nostre esport. No vé a cuento explicar-les, però sí que són significatives.
Aquets darrers dies he pedalat bastant amb la flaca, collons de pluja ! encara que he fet un coll de bruc i un Sant Ferriol en alguna pausa i porto la mitja de 100 km a la setmana que espero duplicar ara que semble que torna el solei.
Tinc ganes d'entrenar-me, no fós cas que hagim de fotre el camp a tota pastilla !

la bici del pepe

1 comentari:

  1. Lato,jo per si de cas ja vaig memoritzant el cami cap al Hostal de la Muga,no fos cas que tinguessim que travessar cap al pais vei,i no vull dir cap a Espanya,jeje.

    ResponElimina