divendres, 30 de desembre del 2011

BON ANY 2012 BIKERS !

Us desitjo lo millor companys i companyes, us desitjo un any millor que aquest, lu bó del cas és que probablement serà fàcil superar-lo, de totes maneres: som aquí, i això ja és molt, de fet, ho és tot. A veure si entre tots anem aixecan aquest país perque si no pinten bastus a tort i a dret... pujaran l'IVA, privatitzaran el que puguin... i ens posaran un Barça-Madrid per distreure el personal i ja estarem a sota terra quan obrim els ulls...el problema serà que no tindrem temps d'obrir-los... ai ai ai... però, encara manda en Nuñez al Barça? i en Pujol, encara es el President? Franco a muerto? encara valen les pessetes ?, pero, tu no estavas en el paro? coi de memòria, ens cardaran inclús la memòria ! brbrbrb... Sigueu feliços, creieu-me, és la millor opció. No penseu massa... que al final NO és gratis.
M'acaba de trucar la Lidia i em comenta que ja tinc la doble arreclada, collons que bé! tot i que no l'he trobat a faltar ja que he pedalat amb la Cannondale a Besalú i amb la india a Olot. Avui he fet la darrera pedalada de l'any fins a Xenacs i demà probablement descansaré per estar en forma el dia 1 de Gener per estrenar l'any pedalant si el xampany no m'hi posa entrebancs. He acabat l'any amb 3500 km aproximadament hi he pedalat 147 dies al 2011 que crec és molt bon registre per un dumingueru com jo. La meva ruta preferida ha estat la més repetida: 51 colls de Bruc al 2011. És una ruta molt complerta i interessant pel temps que disposo normalment per pedalar: 45 minuts, 350 metres de desnivell, 12 km... pujada supermegabenparida i descens a sacupacu !
En fi, paseu-ho bé, mengeu raïms, trenqueu-vos la caixa de riure i a esperar un 2012 millor.

Coll de Bruc, Sagrat Cor, l'Ametller

2 comentaris:

  1. Justament ahir la vaig anar a fer, amb magnífica vista desde el Sagrat Cor. Ah!!! vaig trobar les ulleres al mig del camí ! Bon any !!!

    ResponElimina