dilluns, 30 de juliol del 2012

DESFRENADA 2012... GASS A FONDU !

Des del darrer post he fet tres vegades el circuit llarg de la 6ª Desfrenada i cada cop m'agrada més. Es tracte d'un circuit molt ràpit i divertit però amb pujades molt tècniques en trams molt curts que li donen un punt d'interés per superar obstacles molt interessant. Vas molt lent en les tres o quatre pujades tècniques però són tant curtes que recuperes molt ràpid i llavors, senzillamet gass i a disfrutar. Hi ha moltíssims corriols, uns quants inclús desconeguts per nosaltres, els bikers locals. Només fan falta ganes i una brigada de voluntaris a fer anar el podai... a tot tai. Molt bona feina els neteja camins d'aquest any, si senyor! El tram de la curta si bé té una pujadeta de plat petit, és curta i llavors tot bé de baixada.
A part d'això en aquests darrers 15 dies he fet carretera pel coll de Canes dues vegades i Condreu dues més i crec que ara reposaré uns dies, el diumenge la sortida del Club a L'Escala, que va ser un gran èxit: 31 bikers i 57 comensals a taula. Porto prop de 700 km al Juliol i fot una calor que empesta ! però encara tinc aquella motivacó d'anar fent km.... qui sap, ara pedalo quan en tinc ganes, i les ganes hi són... gasss!


inscripcions obertes on-line aquí

3 comentaris:

  1. Lato,

    si que hi ha ganes, SI!!!... que no faltin.
    3 vegades la llarga.. noi, el dia de la cursa la podràs fer amb els ulls clucs, jejeje.
    Po em fas de posar-me a roda teva, doncs tot i ser el dia que conmemora el dia desprès del meu aniversari de noces,... ja tinc dit a la parenta, que com l'any passat... no hi vulll faltar!!!
    Ens hi veiem, doncs,... i apa, entrena fort!!!

    Bones vacances.

    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Ja puges la pujada de les abelles i la de lligorda d'una tirada?
    En pont em va dir que a les abelles va posar 50 peus!!

    ResponElimina
  3. 1 peu a les abelles, en david del camping a zero! és una màquina... a Lligordà em falta un èl però es pot aconseguir...

    ResponElimina