diumenge, 8 de juliol del 2012

SETMANA COMPLETA...SETMANA COMANSI !

Per fi la temperatura d'aquesta setmana s'ha comportat, sobretot avui diumenge. Vaig començar la setmana fent un circuit en Btt per acabar a definir la Desfrenada d'enguany... entre tots vam dissenyar un circuit per uns corriols molt xulos que crec un cop nets seran ben divertits i alegres de fer, uns quants d'ells que desconeixia i em van semblar interessants, ala! a fer de covaia i rata de laboratori. El dimarts a les 7 del matí un coll de Bruc amb el Quijote y Sancho Panza, collons com costa llevar-se tant d'hora, lo millor és que la pujada del Candell et desperta de cop! un parell de sortidetes al vespre amb la flaca i avui diumenge una ruta que m'ha agradat molt, habia quedat amb la Lidia, però s'ha rajat, es clar: ahir 95 km per carretera i demà de ruta al Pirineu amb btt, que voleu mestressa! s'ha de reposar... m'en deus una !
He sortit a les 9 del matí cap a Banyoles, Mieres, Santa Pau i Olot. Llavors m'he decidit a pujar a coll de Caubet i tot seguit a Sentigosa fins a Sant Joan les Abadesses. M'encanta la collada de Sentigosa: ni in cotxe, algun ciclista i molta gent a peu al bell mig de la carretera... m'ha anat d'un pèl no atropellar un transeunte... li he fotut un crit amb mala llet, just en un revolt i l'he esquivat de miracle, i m'he dit: i si passa un cotxe! senzill: traje de fusta. En fi, anaba bé i alegre i només he parat a omplir bidons a la font de Sentigosa en tota la ruta. El tram de Sant Joan a Sant Pau de Seguríes és sens dubte el més aborrit pel trànsit i monotonía del traçat, arribat a Sant Pau de Seguríes un passeig fins al Capsacosta i un descens xulíssim sense trànsit fins a Bianya, La Canya, Sant Joan les Fonts i Besalú.
Total: 114 km i 1600 m de desnivell en 4:28 (25,7 km/h)
Aquesta ruta m'hagués agradat fer-la amb més bikers, sobretot pel tram Besalú-Banyoles-Olot i de Binaya a Besalú ja que la mitja hagués estat bastant millor i per suposat, la companyia. 
Hem de buscar data per fer la volta a França...amb fa ilu, però vull companyia: animeu-vos!!!


Perfil volta a França de http://www.bicivicigarrotxa.tk/
(de Besalú són 175 km)

2 comentaris:

  1. ok perfecte si la data m'ho permet, mi apunto!! Intentaré enganyar algú de Maià...

    ResponElimina
  2. Bones nano, ja veig que no pares, je je...anar a fer la volta a França em sembla perfecte, ara falta trobar la data. Be anem parlant. De moment, aquest diumenge a la Marxa de Vilaür. Salut

    ResponElimina