dilluns, 12 de novembre del 2012

SANT POL QUINORÉ

les 9 del matí... arribem a Sant Pol en Pont, Gerard, Sararols i un servidor. Allà ens espera en Garrison que ens ha muntat una sortida "pata negre" que promet. El primer entrebanc, en Gerard no li ha portat el culot llarg... o sigui que a ensenyar les cuixes cap al Montseny. Comencem pujant molt suaument cap a Collsacreu fins a Sant Celoni, passen molts ciclistes amunt i avall i el dia promet. Quan arribem al peu del Montseny anem cap al nostre objectiu: el Turó de l'Home.
El paisatge és molt bonic, castanyers i fagedes ens envolten de colors i fulles. La pujada és suau però llarga i el temps amenaça pluja, ja veiem una cortina d'aigua cap a l'est i que intuim ens atraparà en algun moment...
Passat el túnel comença a ruinejar i en Sararols va una mica despenjat, l'esperem a la primera cruïlla i continuem fins a la darrera pujada de 6 km. Es tracte d'una pujada molt assequible però amb un asfalt més apte per Btt que no pas per la flaca. A partir d'aquí mariconlultim, ara plou una mica  però veien la proximitat del cim tot és pàtria.
Abans d'arribar a dalt trobem una cursa de runners: avituallaments, gent, cotxes, boira... arribo a dalt esquivant la cursa dels de peu i en 5 minuts ja tinc en Gerard i tot seguit en Pont que s'ha entrebancat amb el bisu i no ha pogut atrapar en Gerard... En Garrison i en Sararols els ha espantat l'aigua i han reculat a mitja pujada. Fot un fred que pela i tirem avall. A la cruïlla ens esperen en Garrison que fa parar els cotxes per demanar fulls de diari pel descens, al final aconsegueix una capsa de cartró que reparteix a tots els assistents. En Sararols ha perdut un parell de cargols i la bota la té enganxada al pedal i volta descalç... al final amb les eines d'en Gerard consegueix fer una reparació de luju per tirar avall.
Descens xulo, llàstima d'un Peugeot 206 que ens fa de tap... la pujada a Collsacreu es fa feixuga, sobretot per alguns, però el final esperat: en Gerard fot un sprint i m'adelanta (quasi foto finish) i en Sararols quan veu l'acera a prop del cotxe no té n'hi esma per arribar-hi pedalant...
Al final un bon dinar, molt bona ruta i excel.lent companyia !

Total: 101 km i 2175 metres de desnivell acumulat en 5 hores de pedaleo


1 comentari:

  1. Et puc dir que la vaig més dret que un ciri!! tinc les cames com rocs. Molt bona ruta i companyia pata negra negra.

    ResponElimina