dimarts, 24 d’agost del 2010

4ª DESFRENADA AMB BIKERS ILUSTRES

Avui el circuit de la Desfrenada a passat una prova important:  En Marc "aire lliure", en Jep Fàbrega i en Quim eren els bikers ilustres (conillets d'indies per valorar el circuit), dels Desfrenats erem en Serrano, en Willis "un biker de pagés", la Lidia i un servidor. Hem sortit tranquils però alegres i crec que els camins de Palera, que si bé son trencacames han agradat a tothom. El final ja era conegut per a tots i per tant la pujada a l'antena del Lluert Negre i la Tribana ens ha deixat diriem bé, ben trixats, a mí almenys, sort que el ritme amb en Jep era perfecte per a tots dos. Abans però, en Willis, la Lidia i en Serrano han tirat cap a Can Traver i s'han perdut la Tribana (en Willis necessitava fer la cervessa...cony de bici !), i abans també (a la trialera del video de la crònica anterior) he tingut quatre paraules amb una pedra amb el resultat esperat: llantasso i reventon. Crec que de pedaleo 2:40 hores.
En Marc tira com un cohet...encara busca la pujada que li he dit que molts la farien a peu... remunta com un llepí, imagineu-vos: a xafat el plat gros! si, si, aquell que només poses per quedar bé abans d'arribar a la meta.
La marxa es farà entre 2.30 i 3 hores, encara que algun cabroncete baixarà de les 2 hores... però tindrà d'apretar les dents i mirar de no deixar-les en alguna trialera...
En Gerard ha fet campana, una llàstima perque crec haguessim fet un trio amb en Fàbrega (cadascú amb la seva eina) per pujar la Tribana.
Bé, aquí teniu un altre video de la 4ª Desfrenada.... en vindràn més els propers dies.





Per cert, hem parlat amb en Picó per encarregar el temps per la Diada, els honoraris els de sempre, però ens ha garantit sol i bona temperatura durant la cursa. 

Notícia de darrera hora: L'Eruk "el marquès de ca n'Homs" i el  "Presi" Mañas estàn apunt (demà) d'acabar la volta al Mont Blanc en Btt als Alps francesos. M'acaben de trucar (estaven a prop de les Houches), diuen que van xops d'aigua, que hi farem, però amb ànims d'acabar la volta. Felicitats !!!

4 comentaris:

  1. Podeu estar molt tranquils, el circuit que heu montat els desfrenats, és xulisim!!
    La gent que vingui apart de trobar un preu ecònomic (cosa que amb el panorama que hi ha s'agraeix)trobarà una marxa collonuda, divertida i ciclable, cosa molt important ja que els bikers no ens agrada gaire patejar, cosa que ultimament per mala sort està de moda.

    Ja hem passar el telf. d'en Picó que per la Montcal bike no es va portar bé...jejeje

    Molta sort!!!

    ResponElimina
  2. Ja començo a ser un gat vell, i aquestes encerrones no estan al meu abast, a part que el cap de setmana intens m'està passant factura, i entre trinxada que m'esperava i la oferta familiara m'he decidit per unes bones patates braves amb la família al Konig. Potser que em comenci a posar les piles que sinó ni la volta petita....

    ResponElimina
  3. Jo faig com en Gerard,ja començo a ser gat vell,a mes a mes,la travessa del cap de setmana m'ha deixat una mica carregat de cames.

    ResponElimina
  4. Penseu però que el dia 5 anirem a fer-la. Jo ja he preparat una encorrona amb un company que ara comença a pedalar i no es va cansar pujant a Sant Ferriol... i m'ha demanat canya...el dia 5 jo faré la curta amb ell... a veure si no perdem les amistats. Per cert, el cap de setmana també em toquen "braves" a l'Escala, encara que potser hi aniré emb bici.

    ResponElimina