dilluns, 27 de setembre del 2010

EL BIKER, EL RUNNER Y EL OTRO...

M'ha quedat un titular cullunut... si ets escalador i has anat al Castellot ja et sonarà, pels NO CLIMBERS, us ho explico: resulta que a Beuda hi ha una via d'escalada anomenada EL PUNKY, EL GUIRI Y EL OTRO. un 6c de trenta metres collonut. Es evident que quan es va posar nom a aquesta via d'escalada pudulaven per allà aquets tres personatges...
Diumenge de Festa Major la colla ha anat a Salt i jo els hi he fet el "salt"...estic inspirat. De totes maneres ha caigut un Coll de Bruc (un Can Costa pels més joves) Ara intentaré lligar lu del titular... És evident que jo sóc el BIKER, faltaría més, diumenge a 2/4 de 9 del matí de Festa Major la gent dorm... bé, just abans de la baixada del camping trobo algú despert: el RUNNER, si si, s'accepten apostes (en willis segur que l'endevina) era en Jordi, a anat d'un pèl que no l'aplastu, no pas per culpa seva per cert,  quan he passat a prop seu sonava el ultimo de la fila i ja us ho podeu imaginar: tocant la guitarra em faltaven mans per conduir, ell ni se n'ha adonat, menys mal... Vaig força còmode així que just al girar la paiella de Can Costa poso el crono...el primer tram fins la Font del Ginebre de collons... desprès ha estat una altre història, de totes maneres paro el crono a Coll de Bruc a 17:45, crec que molt bon temps per mí. Sóc feliç com una lumbriss, així que poso els pets (els de constantí vull dir) i gas fins al Puig Cornador (Sagrat Cor per la gent de missa) Tot baixant la trialera, just després de la paiella més tancada em trobo a EL OTRO, si, si a EL OTRO...ha anat d'un pèl que no l'embasteixo.
Bé, fóra conyes, EL OTRO era un caçador amb el fusell a l'espatlle, quan l'he vist ja el tenia a sobre, crec que s'ha espantat més ell que jo.
Des d'aquí el meu petit homenatge al RUNNER (penso que córrer és de covarts, però això és perque em fa mandra córrer...) i també a EL OTRO (quan feia la mili canviava carregadors per cerveses... la gent feia cua, però també és personal, em semble perfecte que a algú li agradi cardar tirus). 
Penso que la muntanya és per a tots, de fet els ciclistes en tenim sort de EL OTRO, la majoría de camins els netegen ells i per tant n'hem d'estar agraïts, un altre tema és la manera d'informar que hi ha caçera ja que el RUNNER i el BIKER no van armats i són un blanc perfecte.
De fet, el dia de la Pedalada contra el canvi climàtic, no vam poder fer la ruta desitjada perque hi habia batuda del senglar... perfecte !! hi habia rètols i cintes impedint el pas tant a peu, en bicicleta, en cotxe.... és així que dona gust, estar informats i així no et poses en berenjenals. Felicitats a EL OTRO per aquell dia, però no pas pel dia de Sant Prim.
No entenc perque sempre que trobo un caçador em diu: CUIDADU!, quan jo no en faig res d'anar en cuidadu, (si s'em dispara el canvi no passa res)  és ell que ha d'anar en CUIDADU ! i mirar que no li salti la cadena del fusell.



Aquest rètol tindria de ser obligatori... em fa por que algun dia hi haurà algún berenjenal de CUIDADU!. La fauna del senglar creix i la de beteteros també. Es tindría d'obrir un debat seriós sobre el tema. A veure si la FCC es posa les piles algun dia en temes com aquest, que són d'importància prioritària segons el meu parer.
Bé... galopades pels runners, pedalades pels bikers i tirus pels otros (amb carinyo a tots tres)


1 comentari:

  1. Noi,avui et veig inspirat,deu ser la ressaca de festes, jajaja.El runner,l'he endevinat al moment,es com en casquet,son d'idees fixes.En quan al otro,es el que parlem sempre, amb respecte entre tots i bon "rollo",al bosc hi cap totom,i mes.

    ResponElimina