diumenge, 5 de desembre del 2010

SORTIDA BIKE ESCOLA

Avui feia un bon dia per pedalar, si, si... fot mandra quan ets a casa però un cop equipats i a cavall de l'eina la fred s'espassa. Hem sortit a les 9 del matí del pavelló: la Lidia, en Pep, la Clara, en Mañas i jo amb els nens de la bike escola: en Pol, en Pau i en Jan. En Quim a anat tot sol cap a Sant Ferriol... esperava algú que li ha fet mandra sortir, mentrestant en David estava treballat al pavelló i li deu haber fotut una òstia al clatell veure els bikers equipats i ell treballar, netejava el parquet del pavelló per pintar-lo, si, si, l'escenari del 5-0 que com bon merengón va tenir de sufrir...
Cap a la Confiança, Pere Pau i Bruguers. Quan em entrat al bosc a prop de la font pudosa em esmorçat i en Pep i el Presi han fet una bossada de llengues de bou i fredolics (ara ja els tinc nets a dins la nevera) ja us convidaré a sopar. Tot seguit cap a Usall, Maià de Montcal, camp d'aviació i Besalú. Hem trobat en Gerard, en Jordi i en Peti que venien fent la desfrenada a trams.
Total: 20 km en dues hores aproximadament. Un 10 pels nens, molt trempats tots, en Pau ha fet un parell de capgirells, però cap problema...quin valent!
Crec que això de la mainada funcionarà, només cal passar l'hivern, que arribi la primavera i engrescar als pares, aquesta darrera feina ja serà més complicada però ho intentarem.
Llengues de bou i fredolics, negritos o negrentins...com vulgueu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada