dimecres, 21 de desembre del 2011

BON NADAL BIKERS !

El temps passa a tota pastilla, i entre pitus i flautes, ja som Nadal. Sortosament per nosaltres el bon temps i les temperatures agradables han fet un novembre i desembre òptim per pedalar. Ara toca sopars de feina, de companys, engreixar el tió, treure's la cartera i gastar-se la paga... és així de trist i simple, però, que collons ! un bon regal, una copa de cava i un sopar en bona companyia no me'l treu ni cristu, i més ara com està el pati, que com està ? collons! ara tindrem de pagar 1 lerdu per recepte...si et poses malalt, prepara la cartera ! i tot just comença la traca d'anar pagant, que així sant pere canta, collons si canta! Ahir vaig fer la meva escalada a Xenacs i aquest matí he anat a Planells i al Sagrat Cor, quina tranquilitat hi ha ara mateix a la muntanya, semble mentida que la gent ens repleguem en tant poc espai i deixem tant i tant d'espai lliure. Vet aquí però la resposta a que collons i vaig a fer a Planells un dimecres al matí: desconectar, no trobar ni cristu i ser feliç. Arribat a Besalú però, les pulsacions se m'han disparat... anava per la carretera general i un vehicle em surt sense fer stop i he tingut de fotre un frenasso que m'ha anat d'un pel, s'ha parat al semàfor (que era vermell) i li he fet obrir el vidre i li he dit perque no feia stop abans de sortir i m'ha dit que el que tenia de fer era mirar si venia un cotxe, tot seguit li he fotut un cop de puny al sostre del cotxe i m'he emprenyat com una mona... al final m'ha demanat perdó, crec que perque m'ha vist emprenyat, gràcies per no atropellar-me senyor... Que en som de vulnerables els ciclistes, avui ho puc explicar gràcies a uns frens que te cagues, però avui m'han sorgit moltes preguntes i sobretot una gran resposta: el temps per un vehicle és molt ampli, però per un ciclista és inmediat.
Per cert, vaig comprar un llibre que vaig trobar molt i molt interessant i crec que és un bon regal de Nadal pels bikers, es llegeix molt ràpid i és una aventura molt interessant: Asia a 15 por hora d'Ivan Faure, més de 12000 km en 16 països asiàtics.

Podeu trobar el llibre a qualsevol llibreria de viatges i on-line per 20 euros

2 comentaris:

  1. Lato, Bon Nadal !!
    i bones pedalades !!

    ResponElimina
  2. Bon nadal company!!

    No ti fagis mala sang, una persona que et contesti aixó no val la pena discutir, es perdre el temps i emportarte la cabrejada casa!!
    Però sempre tindràs el blog i els amics per descarregar.. cuida't!!

    ResponElimina