divendres, 2 de març del 2012

SI US PLAU: UN APLAUS !

Avui habia quedat amb en Xevi Comas i en Quique per anar a fer la pedalada al Mont... n'hi ha de valents ! volen anar de Sarrià al Mont i tornar al día! collons nois... un aplaus !
Podeu veure la crònica al bloc d'en Xevi
Tenia ganes de tornar a baixar del Mont per corriols tot i que em queda el del castellot i el de can tries pendent... però aquests els he de fer amb el mestre Indiu i l'Eruk que em marquin la traça. Avui no m'he equivocat i hem pogut acabar la trialera de Falgars, l'altre dia que anava sol i com una bala em vaig saltar el darrer tram quan travessa la pista i vaig fer pista avall, sort, perque val la pena aquest tram, net, tècnic, però ciclable tot i que s'ha de ser una mica valent.
M'ha agradat poder compartir pedals amb en Xevi i en Quique, això de pedalar sol ja va bé... però cansa, a més poder petar la xerrada mentre pedales és més interessant que escoltar en Fito i los Fitipaldis.
En fí, gran dia de btt, llàstima que en Xevi a perdut el Gps, si algú el troba per la zona, ja ho sabeu: té amo.
Us deixo el meu dicciopinta del photoshop de la ruta. És exactament el que hem fet amb l'excepció d'un corriol de més (un puja/baixa) extre que vaig fer l'altre dia abans d'arribar a la darrera trialera.
Si, si, el Mont s'ha fet petit... en Xevi que no habia pujat al Mont i que no li agrada l'asfalt li fots 4 km. de més i encara el busco, a la que fotía un pedal de més... ell en fotía dos. Molt bon rollo i molt bona companyía.
Sort, i pedals !

2 comentaris:

  1. Gràcies Lato per la ruta. Ha sigut molt maca amb corriols acollonants, bones vistes i bona companyia, llàstima de lo d'en Xevi. Segur que tornem a pujar a que ens portis pels voltants de Besalú que ens ha encantat descobrir part del que es pot fer i si vols baixar pels nostres territoris, cap problema, que també hi han rutes maques.
    Salut i ens veiem.

    ResponElimina
  2. Lato,

    tot un plaer de pedalar al teu costat. Has estat un magnífic guia i ens has mostrat la ruta perfecte per unir-la amb la que ja conec de Girona a Esponellà. Ara faltarà pulir dia i acompanyants per fer-la tota d'un plegat.
    La pèrdua... malauradament son coses que poden passar, com molt be sabem tots.
    Et puc assegurar que tornarem!!! per gaudir d'una bona corriolejada, ja ens en has fet cinc cèntims... i em be salibera de pensar-hi.

    Ahhh, com diu en Quique, si vols vindre pel nostre "territori" ,... cap problema!!! dit i fet, et preparem una sortida en un tres i no res!!!


    Salut!!!

    ResponElimina