dilluns, 6 de maig del 2013

MARATO BTT CAP DE CREUS

Feia 1 mes que no agafava la btt...només caretera. El divendres vaig a fer un coll de Bruc per can Costa per trobar sensacions. Agafo la rígida i vella Conor (que només queda el cuadre d'origen) i decideixo al final posar rodes de 2.0 i treure els semi slicks de 1.75, també retallo una mica el manillar, me'l trobo massa ample. El diumenge és el gran dia, em feia molta il.lusió fer la Marató del Cap de Creus per la singularitat de la prova: és per equips, sense marques enlloc (et donen el track i a seguir gps) i el paisatge esplèndit de la zona. Això sumat a que feia equip amb la Lidia va fer que hi anés molt animat.

 
Prop de 60 equips prenem la sortida que és neutralitzada prop de 4 km fins travessar Roses, agafem una primera pista per arribar a l'asfalt de la volta al Pení i la travessem per continuar pujant probablement la pujada més forta, però molt assequible i nois, tot just comencem: cames fresques i gass a la burra. Pistes i camins 100% ciclables i molt ràpids, un petit tram d'arrossegar la bici en un costerut llom i ens plantem a El Port de la Selva. Aquí tenim una errada de navegació i perdem uns minuts i 2 km extre, al final trobem el camí bó i comencem a pujar amunt fins a les muntanyes que donen accés al descens cap a Cadaqués. Travessem Cadaqués pel centre i fem la bonica pujada de les cases blanques on es gaudeix de les millors vistes amb Cadaques i el mar als peus. Una pista molt ràpida i ja coneguda d'alguna sortida amb els Desfrenats ens deixa a Cala Jóncols on ja no hi ha cap invent extrany: cala Montjoi, el Bulli i Roses.
El millor el tram fins a El Port de la Selva i la zona de Cadaqués. La part final de Jóncols a Roses massa evident i aborrit, però entenc la complexitat de la marxa. Molt bona ruta, al revés molt dura em semble.
Al final ens han sortit 77 km i 1700 metres de desnivell positiu repartit en 4 pujades i 5 hores damunt la bici.
Si algú vol fer-la trobarà el track aquí 
 
apala! i diumenge...Remences!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada