diumenge, 21 de novembre del 2010

UN DIA PER RECORDAR

Divendres al matí canvio els plans i vaig a treballar. Al vespre arriba el moment, per fi, de la presentació del llibre La vall de Fluvià en Btt. Han estat 4 anys per fer-lo, dos anys d'espera, i finalment ho hem aconseguit. Gràcies a Cossetània Edicions, que tot i els problemes aparaguts aquest any amb l'afer d'Arc de Berà, han pogut continuar el seu camí d'edicions de llibres en Català. Després de dinar ja m'arriba el primer canguelis: em truquen de Catalunya Ràdio per fer-me una entrevista, sort que parlar per telefon forma part de la meva feina i m'en surto bastant bé. L'anaconda ja la tinc a l'estòmac, així que em poso el traje de luces i m'en vaig a fer un coll de Bruc. Vaig ràpid, la pista de Can Costa està compactada i tot i que feia dies que no entrenava, collons de feina ! pujo força bé. Al Sagrat Cor m'hi paro una estona, són 2/4 de 5 de la tarda i la llum és molt maca. Arriba l'hora de la presentació i coneixo per fi en Jordi Ferré (editor de Cossetània) que hem fet tota la feina editor-autor via correu electrònic durant tot aquest temps. La Sala d'Actes de l'Ajuntament fa goig, unes 60 persones. Primer parla l'alcalde  de Besalú, Lluís Guinó, tot seguit l'editor, en Jordi Ferré i finalment quan l'anaconda ja m'ha consumit parlo jo. Al principi no sé on estic però al cap d'uns minuts ja em sento més còmode, i és que parlar davant de tanta gent, encara que la gran majoría amics i coneguts no és tant senzill... per mí ha estat un gran dia, inoblidable, i amb el temps, segur que li donaré un valor més important encara. Gràcies per fer-me costat en un dia tant especial per a mí.
Per cert, avui tenia d'anar a Oix, però el collons d'en Mañas i la seva quinta feien una festa de les grosses i no me la podia perdre, en Gerard no sé si al final hi ha anat, però en tenia moltes ganes, ja l'aplanyo si a anat a pedalar, a les dues de la matinada encara feia flexions amb la cervesa.

Jordi Ferré de Cossetània Edicions, Lluís Guinó, alcalde de Besalú i un servidor


Signant el llibre del meu padrí amb el meu fill

5 comentaris:

  1. felicitats noi,l¡ajuntament feia goig,la veritat es que t'ho merexies, ja n'hem parlat mes d'una vegada,estic molt content que per fi el llibre surti a la llum.I au... a passar la resaca de la festa,que suposo que devia ser sonada,coneixent aquella colla,llastima que no vaig poder venir.

    ResponElimina
  2. va ser una gran festa, ens ho vam passar molt b i aquesta colla de quintos són gent molt maca

    ResponElimina
  3. O i tant que hi he anat !! quasi faig podi i tot!!! total només m'en faltaven 100 per adelantar.
    D'aquí a quatre dies ja et veig fent xerrades per auditoris plens!!!

    ResponElimina
  4. M'han dit que la precentació va estar molt bé, et felicito de veritat, pel què fa el llibre, on el puc trobar per comprar-lo?? Salut

    ResponElimina
  5. Gràcies company ! està a les llibreries, la Laura de Capellades de Besalú em va dir que en tindria, a Olot al Drac i a Banyoles a l'Altell, per internet a moltes llibreries on-line i a la meva feina també hi és.

    ResponElimina