dimecres, 8 de desembre del 2010

GATS VELLS... RUTES BELLES

Feiem la nostre presència, personatges ilustres de la btt de Besalú: Willis, Lídia, Àngel, David, Fran i Lato... el sextetu d'avui, faltava en Quim, en Molas, l'Albertí i el Presi per fer Quina, l'Eruk a anat a córrer... ja t'ho vaig dir: córrer és de covards, de totes maneres m'he acovardit més jo amb un gos (en David ni us ho imagineu) que no pas ell, el mal parit semble que es prepari per la Titan Desert... qui sap, és prou animal.
Galcerans pel mig, bona ruta ha de sortir... no podia pas fallar. Sortim del Pavelló cap al Güell: cerradu per legionelosi, enfilem cap al Burró, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, cementiri i seguim la carretera vella fins a una cruïlla a la dreta (posa propietat privada) just abans del primer revolt de dretes (davant el viaducte) Anem pujant a bon ritme, jo amb la Dília a bon ritme (seguim camins del Road Book dels Aspres) La reina Edurne, Dília, Lídia o com volgueu dir-li, li fa el boig el canvi i decideix recular. En Willis, com a bon cavaller l'acompanya. Anem fent camins que no tindré collons de repetir per dues raons: la primera i més important pel gos amb cara de pocs amics que em trobat (sort que hi habia l'amo al seu costat) jo estava acollonit, però en Rescalvo encara deu tenir la cua entre cames... i la segona, anava tant ràpid (degut al gos) que no m'he fixat amb els trencants... Hem arribat al final a sota el Cos, just als prats abans del darrer tram i em fet un descens (aquest sí que el sabré trobar) pel Gr fins a Montagut... ràpid, llarg, divertit... la setmana que bé si tinc un parell d'hores hi torno.
Un cop a Montagut hem anat a la Tritexa i hem baixat (magnífic descens) fins al Llierca, Sant Jaume, Argelaguer i cap a Can Quei a fer el vermut. Gran dia de Btt. Sortida pata negre, i és que amb aquests personatges és el que hi ha: bona companyía i bon cop de pedals !
Total: 38 km i 775 metres de desnivell (mesumenus 2:30 hores)
El Cos: una zona magnífica per pedalar !

PD: Avui volia anar a fer un Bastiments amb esquís de muntanya... collons ! sort que no hi he anat, està tot més pelat que el cul d'una bollicao.

 Imatge plagiada del blog d'un biker de pagés (avui no duia càmera) ja et pagaré un birra Willis !

4 comentaris:

  1. LLADREGOT!!!!!
    Encara quedeu a les 8 o ja sortiu a les 9.

    ResponElimina
  2. a les 9, que el dissabte és llarg i el matí mandrós...

    ResponElimina
  3. El final no vaig poder venir, però la volta que vau fer és molt xula i divertida. Salut.

    ResponElimina