dissabte, 1 de gener del 2011

PEDALANT PEL DESERT DE FONDU DE BIKINI...

Ahir tocaven les tres de la matinada i per fi feia fallida (del monopoli) sense quartus i sense cerveses a la nevera... vaig tenir de regalar moltes propietats per pagar els deutes i la banca m'envià a dormir. Els matins 1 de gener són macus, una mica de ressaqueta, ningú pels carrers, o sigui que surtu de fondu de bikini, passo davant del crustasseu cruxiente i tot tancat, ni tant sols en Calamardu o en Patriciu passegen pels carrers, en Bob deu dormir la mona. Travesso el Pont i pujo pel Candell tot espitós, desitjant que el canvi de rodetes i cable del canvi vagi fí, si senyor, crec que mai habia anat tant fina com avui, i és que vaig tenir l'enginy de deixar-la en mans del Presi, tot un crack de la mecànica. Arribo al camping i decideixo fer la ruta curta que m'es m'agrada, quin millor regal es pot fer un mateix ? Can Costa amunt i horari de quasi sempre: 19 minuts de pujada fins a coll de Bruc. Arribo al Sagrat Cor a 35 minuts des de casa (com sempre) Avui m'estic una estona a dalt el Puig Cornador, la vista és maca i sóc feliç com una lombriç, peix a l'aigua o guilla al parlament... baixo en 8 minuts fins al Pont Vell, baixo per Cal Campaner a fer l'anella Verda, Can Batlle i Can Camps per completar una hora justa de Btt en 17 km. i cap a casa. Fondu de Bikini està igual, desert, algún turista que no sap on posar-se i cap lugarenyu enlloc, bé, un biker de pagés també ha sortit, però més aviat... els Galcerans ja us hu vaig dir: quan tú hi vas, ells en tornen.
Us desitjo a tots que l'any 2011 sigui un any ple d'emocions i que pugueu complir els vostres somnis, jo almenys ho intentaré, i si no pot ser, ho tornaré a intentar.

Ja us he dit...tot desert a fonfu de bikini

Per cert, he acabat l'any amb 2100 km aproximadament (bastants menys que el 2009 ja que vaig fer-ne 1000 a la India) i 21 Sagrat Cors per coll de Bruc. Intentaré aquest any sumar-ho assiduament i clavar-ho més exacte, i és que qui no te temps, se'l busca. El meu objectiu pel 2011 és fer 3000 km i 50 Colls de Bruc... ara només falta constància i sobretot ganes de fer-ho... que és el més important !

2 comentaris:

  1. Veig que a part d'agafar el costum de sortir el dia 1,tambe ets d'idees fixes, aviat semblaras en Colom o en Casquet,amb els seus Sant Ferriols,i de ressaca res de res,es que no estic gaire fi(deu ser culpa del molinet),em dec haver tornat a refredar,deu ser la remullada d'ahir al mati.

    ResponElimina
  2. Bon Any!!! Ja veig que no pares, uns fent esport i d'altres com jo, de resaca tot el dia, jeje. Salut

    ResponElimina