divendres, 14 de gener del 2011

DISFRUTANT LA 4ª DESFRENADA

Feia molt temps que no anava a fer el circuit llarg de la darrera desfrenada... la vaig fer tantes vegades en cotxe, a peu, en bici, amb el podai i la desbrossadora que des del setembre no la feia complerta. La veritat és que el circuit està magnífic, només hi ha un petit tram (10 metres) que has de baixar per travessar el tallafocs que hi ha baixant de can met riu, semble ser però, que l'estant netejant. He comprobat també que els corriols estan fresats per motos, amb la qual cosa hi ha dues lectures: la primera és que pots baixar a tot drap en bici i l'altre que has d'anar amb compte hi no sortir de la traça si vas una mica enxufat. La pujada al Lluert Negre (les antenes) continúo pensant que és el tram més dur (almenys per a mí), a la Tribana s'hi puja molt bé si tens cames per no posar molinet, amb el molinet l'assumpte canvia. El descens des del Montcal a la part de dalt està molt divertit i a baix molt gratat pel senglar, la primera paiella es passa recte! no ho habia probat però es passa tú, la segona ho deixaré de moment per en Mañas... llàstima que hagin aplanat la sortida... li donava un punt de tècnica més interessant. Abans però, he fet un capgirell hi he sortit per davant de la bici amb el resultat de comptaquilòmetres trencat (bé, s'ha trencat l'enganxe del manillar, l'aparell semble que va bé encara que hi surten unes formes rares al display que no em fan ser massa optimista) Un cop a la Confiança m'ha vingut una pàjara o un pàjaru, no ho ser ben bé, el que si tinc clar és que m'ha vingut per dos motius: només duia un bidó i res per menjar i no he parat en cap moment. Collons amb la Desfrenada !! Molt xula nois, aneu-la fer que està en molt bon estat.
Total: 36 km i 1000 metres de desnivell en 2:30 hores. Si segueixo la dieta que us detallo en un parell de mesus baixaré 8 ó 10 minuts segur !

Calçotada "casera": calçots de l'hort del meu pare i salsa romesco recepte "lato"... pica que te cagues!
Acompanyada de tai a la brasa ple de clambuterol: cansalada, xorrascu i ossus d'espinada, allioli i enciam i escarola per baixar la fortor del tema...

2 comentaris:

  1. Lato,no se si et referas amb la dieta,pero segur que si la segueixes gaires dies et posaras com jo, jajaja.

    ResponElimina
  2. Jo ja he fet una dieta semblant aquests nadal, i és veritat he baixat 8 o 10 minuts...
    el temps que tardo a qued fet una coca!!!!

    ResponElimina