dilluns, 1 de novembre del 2010

PER TERRES DEL CAVA

Ja feia setmanes que esperaba la 3ª marxa de Peralada. Tenía ganes d'anar-hi en família i així que em vaig informar sobre la ruta amb l'organització i molt amablement em van convèncer a anar-hi amb els nens i les "nenes". Arribem a Peralada en Pep, la Clara, en Pol, la Laura, en Jan i jo. Portem un biker de pagés al cotxe (que ens l'ha deixat ple de virus del seu refredat) Allà trobem l'Angel, en Fran, en Mañas, l'Albertí i en Met Estañol que no ha fet primer perque s'ha perdut al final i s'ha hagut de contentar amb el segon lloc.
Vam fer la curta de 17 km. amb els nens i les mestresses. Una volta molt planera que va sortejant camps i molta aigua (és el que hi ha després de ploure). Els nens s'ho han passat pipa i crec que les nenes també, tot i la seva mandra inicial. En Pol de 8 anys i company d'en Jan (també de 8 anys) l'hi a tocat un premi per ser el participant més jove d'acabar la cursa. Felicitats !
A l'arribada he trobat en Met i en Jordi Pujol de Camprodon cosa que m'ha fet molta ilusió, recordo les esquiades que haviem fet plegats per temes de feina, ara m'adono del gran privilegi que vaig tenir seguint la seva traça baixant pales per la zona de Vallter.
Quan escric aquestes línees acabo d'arribar del Puig Cornador, una pedalada curta i intensa de 10 km a tota llet per treure'm el "gusanillo" d'avui.
Des d'aquí vull agraïr a la Lidia la feina que està fent a la Bike Escola de Besalú amb la mainada, que per cert, diumenge que bé tenim una pedalada. Agraïr també  a l'organització de Peralada per oferir una alternativa molt interessant especialment per la mainada i per la gent que pedala poc. Està clar però, que tenen un espai natural ideal per fer-ho, molt planer i molta pista. Una marxa impensable a Besalú pel terreny que tenim.

Vorejant els camps sortin de Peralada


La mestressa sense katiuskas

El futur apreta !

2 comentaris:

  1. Lato,si en vols,encara m'hen queden de "virus",els malparits no volen marxar, jeje.

    ResponElimina
  2. Molt bé Lato és molt maco poder fer una sortida amb tota la família. Estic segur que et va agradar el recorregut, l' Alt Empordà és una bona terra.

    ResponElimina