dimecres, 6 d’octubre del 2010

MANTENIMENT NOCTURN

Hem semble que ja l'hi he agafat carinyo a pedalar amb el llum. M'estaba plantejant el tema dels "rudillus" i si bé probablement acabaré amb un trasto més al garatge, de moment ho deixo en stand by, igual que anar a fer spinning, m'agrada més pedalar en moviment... He sortit direcció Beuda fins a l'aeroport i he agafat l'entrada de la Terminal 1 (zona hangar) fins a Maià de Montcal. He pujat a Beuda per Salvanera i Castell dels Moros i cap a casa per la carretera, La Confiança, el Fluvià i Pont Vell. Sortida ràpida per fer cames. No he trobat ningú, ni un cotxe. És extrany tant de transit el dilluns al Sagrat Cor i tanta quietut aquí. Total: 20 km a 21,3 km/h.
Per cert, els que em coneixeu ja sabeu que fa un parell d'anys vaig començar a escriure una guia de Btt per la zona. Encara no tinc notificació oficial de l'editor (Cossetània Edicions) però aquesta nit ja he vist per internet que serà novetat del mes d'Octubre a Cossetània Edicions. La veritat és que em fa molta il.lusió publicar un llibre...l'arbre ja el vaig plantar fa temps i l'hereu ja té 8 anys. Quan en tingui més informació ho penjaré al bloc, de moment això:




4 comentaris:

  1. Cullons Lato,ja em penssava que no sotiria mai aquest llibre,espero que recordis qui et va ensenyar alguns... o molts camins que hi deuen sortir, jeje,i em dediquis un exemplar,com els bons escriptors,que aixo algun dia pot valer "calers", jajaja.

    ResponElimina
  2. bé, ja faré punta al boli. Seràs el primer a tenir-lo als dits.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, m'has deixat ben sorprés, ja pots contar amb un llibre venut!!
    Jo en tinc un parell d'aquesta editorial, solen ser els regals que em fan per sant Jordi...

    ResponElimina
  4. Felicitats Lato!! JA ens aniràs posant al corrent.

    Pere

    massafressa.blogspot.com

    ResponElimina