diumenge, 22 d’abril del 2012

CAP A MARINA EN BICI, apa! a la platge, que és gratis !!!

Avui ha estat un dia molt ben aprofitat: 108 km en btt amb una mitja de 19,85: Besalú, L'Escala, Besalú. Un entranament perfecte de cares al Maratón de Los Monegros. La setmana ha estat complicada per la pluja i només habia pedalat el dimarts i el dijous: un dia a Xenacs i l'altre a Falgars. Hem quedat a les 7 del matí al pavelló: Angel, Quim, Garrison, Gerard, Pont, Marc i un servidor amb l'objectiu d'anar a L'Escala, tornar i dinar a casa. El dia era gris però prometador, l'encerrona (vegeu el bloc d'en Gerard) començava a guanyar forma. Pujada de la Creu, Juinyà, Can Roset i travessem la carretera a Cufí cap a les Centrals.... anem a tota llet, sobretot jo quan arribem a la Central on hi han els oques que ens ensenyaven el bec a prop de la cuixa. Arribem a Esponellà i cap a Vilert, Espinavessa i nafent, Canelles i prop de Pontós i Bàscara per creuar la carretera i la via del tren. En Marc té una averia amb la descartón i ha de fixar el plat del mig i així tindrà de fer tota la ruta, va sobrat....volia fixar el plat gros ! Es fot a ploure i ens amaguem 5 minuts dins una granja amb gàbies de conills (gàbies buides) si arriben a ser plenes en Garrison ja s'hi queda a esmorçar conill a la petacada! Passem per Vilajoan, Arenys d'Empordà, Palau de Santa Eulàlia, Vilarobau, Ventalló, Viladamat i a la rotonda de l'Escala anem fins a Empúries. Els darrers 5 km ha tornat a ploure, arribem a la platge i fem un descans: bucadillu, colaloca i l'Àngel... ai l'avi.... que ja el venen a buscar per anar a Roses, malparit! Nosaltres apa! a pedalar. La tornada ha estat perfecte, pensava que hi hauria una escabatxina, però no, ritme bó fins que arribats a les oques hi ha hagut un campi qui pugui fins a Besalú. Anava a davant, però de sobte m'ha passat en Quim com un coet i no l'he pogat caçar tot i el meu coratjós esforç... La veritat es que he flipat amb tots, anavem tots a un ritme molt i molt igual, això ens ha permés veure les nostres forces i pedalar tots sense esperar ningú perque... anabem plegats. Bones sensacions i bona ruta!
Anada: 55,4 km a 20,3 km/h en 2:46 hores (desnivell positiu: 415 m, negatiu: 565m)
Tornada: 52,6 km a 19,4 km/h en 2:46 hores (desnivell positiu: 565 m, negatiu: 415m)
Total: 108 km a 19,85 km/h en 5:32 hores (desnivell acumulat 980m)
*horaris efectius sobre la bicicleta

He esperat a fer el post a veure el d'en Quim... així t'agafu un parell de fotos...
En Gerard suposo que ja dirà alguna cosa


Platja d'Empúries (foto: Quim Pujiula)

3 comentaris:

  1. Un matí de collons, je je. Això s'haurà de repetir. Los Monegros promet de veritat. Salut i entreno a tope!!!!

    ResponElimina
  2. Veig que no perdeu el temps, no... I dius que aquesta setmana NOMÉS has pedalat Dimarts i Dijous... res dos dies entre setmana i aquesta sortida al cap de setmana... Ja et val!!!
    Quina bona colla que sou els de Besalú!!!

    Per cert, aquest Diumenge hi ha el Marató del Cap de Creus... Hi aneu???
    Jo hi vaig amb el grup "Escoleta", es per fer-lo amb grup, de 2, 3 o 4.
    75Km i 1800desnivell... preparació més que sobrada pels Monegros No???

    Vinga, seguiu amb el GASSSSS!!!

    Salut!!!

    ResponElimina
  3. ostia! aquesta no la sabia, ja em fa patxoca... però casum l'olla el cap de setmana que bé "bondat" i cap de setmana en família, que ja em toca despres de tants diumenges només pedalant. Ja t'he vist a la duatló... això si que és dur!
    salut Xevi !!!

    ResponElimina