dimecres, 31 de juliol del 2013

HIMÀLAIA EN BICI...posant fil a l'agulla

El projecte que vam engegar fa un parell d'anys va agafant forma. Avui ens em vacunat i ja ho tenim força apunt per marxar a Nepal aquest Octubre. Volem amb el barça! Qatar Airlines: Barcelona-Doha-Kathmandú, ara mateix el més directe i ràpid que hi ha, tot i que la Turkish n'ha tret un de nou fa pocs dies via Estambul.
La ruta que volem fer és la del YAK ATTACK, una de les carreres de Btt més dures del món, però nosaltres anem amb la càmara de fotos i les alforges...Un coll complicat de 5416 metres i uns 4-5 dies de ciclabilitat molt baixa, o sigui... bici a coll, alforges a coll...
Primer farem 4 dies 100% ciclables per pistes des de Kathmandú fins a Besisahar, passant pel riu Trisuli i Ghorka. A Besisahar farem el trekking dels Annapurna, però en bici i serà aquí on trobarem la dificultat del nostre projecte. Passat el coll del Thoung La de 5416 metres un vertiginos descens ens conduirà fins a Jomosom i Pokhara, fi de l'aventura, Comptem fer-ho amb uns 14 dies aproximadament, encara que en aquests tipus d'aventures només saps quan comença...

Aquesta és la ruta del Annapurna Bike Circuit, però nosaltres sortirem des de Kathmandú, o sigui que hem d'afegir 4 etapes entre Kathmandu i Besisahar.
Probablement el trekking dels Annapurna és dels més bonics de l'Himàlaia i un dels que hi va més gent, això si, i van a peu.



2 comentaris:

  1. Hi, nice post. Would you please consider a guest post?

    Thanks!

    Frank
    frank641w at gmail.com

    ResponElimina