dimarts, 14 de setembre del 2010

CRONICA 4ª DESFRENADA DE PETITDRU

Ha estat un plaer informar de la 4ª Desfrenada des de PETITDRU... ara tornarem a fer colls de bruc i algun que altre corriol per la zona.... i com que no puc anar a la SELÈNIKA (és per la Festa Major de Besalú) començarem a rumiar alguna altre activitat.
Des de l'organització, que en formo part, el més ben parit ha estat que  ha agradat el circuit, de fet, és lo més important d'una marxa. Avituallaments, controls i bon ambient. La gran assistència de bikers ens diu que anem pel bon camí. Si podem estar units i ser molta penya... segur que anirem bé. També hi han coses a millorar, faltaría més: més controls per garantir més seguretat, més comunicació amb els afectats pel circuit, vull dir propietaris, caçadors, ajuntaments.... és un curro que te cagues la feinada que hi ha a lligar aquest tema ! i sempre et descuides d'algú a darrera hora. També em de millorar en els desviaments de curta / llarga perque no hi hagin cues, ara bé: el paio que diu que no ha vist el rètol...que vagi a l'oculista. De fet lo ideal sería fer dos circuits quasi independents ja que el que busquen els bikers de la curta (a excepció d'uns pocs que corren) és molt diferent als de la llarga: nivell tècnic, preparació... però sería molta feina, de fet amb 200 bikers no hi ha cap problema... però amb 500 és una altre història. Si bé ha estat una de les millors Desfrenades, sense cap meva de dubte,  ha estat també la més cruel: el company Carles va patir un greu accident i des d'aquí li volem donar ànims perque es recuperi el més aviat possible.


                       Sortida de la 4ª Desfrenada vista des d'un globus. 
Gentilesa de Leo Martínez




Mapa Circuits: color negre (Besalú), color verd (Sant Ferriol), color vermell (Beuda), color blau (Maià de Montcal), A (avituallaments), .......(retallades circuit curt)

1 comentari:

  1. Lato, la pedalada d'oix l'any passat va ser el 29 de novembre, i fot una fred que pela. Allà sí que és per valents !! Per gota que pugui hi aniré segur. La informació sortirà a la pàgina http://ovoxo-oix.blogspot.com, crec que encara no hi diu res.

    ResponElimina