divendres, 24 de setembre del 2010

MUNTANYA DE VIVERS

Divendres matí = btt. Avui, a més, começa la Festa Major de Besalú i he quedat amb la colla de l'Angel a les 8 al Pavelló. L'Angel, en Fran, en David i jo... a veure on em porten. Cauen gotes, però no amenaça pluja. La proposta em motiva ja que coneixeré un camí nou, ja era hora ! i és que anar amb un Galceran, quan tú arribes... ells ja en tornen. Ho deuen tenir a la sang. Ens dirigim a Can Batlle, passem pel Güell (casa pairal d'en Bob Esponja) travessem el Burró, Argelaguer, les cabanyes i Sant Jaume de Llierca. Ara passem per la pista que va paralela a l'autovia tot travessant pel cementiri i anem fins al parador de Castellfollit. Seguim les marques del Cami de Santiago a la Muntanya de Vivers, en David punxa, no trobem la pua (encara la busquem) i anem tirant fins la Torre de Guaita. M'he documentat: La Torre de Canadell. (època dels Carlins) Bona vista amb la boira de la Vall del Fluvià. Aquesta Torre (sense sostre) és espectacular. Sens dubte la feien servir de guaita i per "cardar tiros als enemigus" (està plena de forats en totes 4 pareds per treure el fusell) Fem un petit descans i tot seguit agafem un camí que s'acaba de seguida i continuem per pista fins a Vivers. Carretera asfaltada fins a Sant Joan Les Fonts. La roda d'en David fa el boig (canviem la càmera i: tampoc hi ha pua ???) Seguim l'asfalt fins al parador de Castellfollit i voltem la muntanya del Cos pel darrera, L'altre roda d'en David pert vent... no és el seu dia. Un camí molt macu, ple de basses fondes i molt planer, una disfrutada ! fins que empalmem amb la carretera a l'alçada de Sant Eudalt. Anem ara a buscar la llera del Llierca fins a Sant Jaume. Un cop a Argelaguer, en David ens abandona i torna a Besalú per carretera, mentre nosaltres fem el camí d'anada cap al Burró, can Güell, can Batlle i Besalú.
Anem a Can Quei a fer el vermut. En Fran a trobat un... Ciureny ? en Marc el talla i és lila com el jersey de la meva mare ! Al cap d'un minut en Marc es presenta amb un carpatxo de Ceps per acompanyar la cervesa. Quin paio ! 
De la pua, ni rastre... és tot un misteri lo d'en David avui: ni pua, ni llantasso, ara davant, ara darrera... en fi David, segur que a la propera trobarem la pua !
Total: 50 km


Torre Canadell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada